SNACK DILBEEK DILBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Dilbeek Dilbeek. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 23:08 Ma fille a récupéré la commande très rapidement et je dois dire que tout était très bon. J'y retournerai c'est certain
3 jun 2024 om 8:08 La commande étais aux top , très bon et le livreur rapide et très sympathique
2 jun 2024 om 19:53 De looksaus was er niet bij Kebab ipv pitta Frieten lagen onder vlees - koud en plat
31 mei 2024 om 21:51 Très bon et arriver chaud
26 mei 2024 om 22:54 Perfect, super vriendelijk
15 mei 2024 om 16:13 Heel lekker zoals elke keer, yussuf die levert is echt heel vriendelijk en beleefd, altijd goed bediend... dank u
13 mei 2024 om 21:26 Nous recommandons a 100% de commander chez eux des gens honnête vraiment bravo à vous
12 mei 2024 om 19:03 Super
10 mei 2024 om 21:16 Geen groenten. Platte frieten. Écht ontgoochelend. Ik ga nooit meer terug.
10 mei 2024 om 21:05 Super
10 mei 2024 om 10:08 Je commande plus, gros retard de livraison, il manquait le supplement de feta dans durum et la salade dans le 2eme, les durum étais tremper dans l’huile, memes les frites pas bonne. J’ai attendu 1:30 pour avoir ca alors que c’était une petit commande
29 apr 2024 om 18:01 Echt niet tevredren. Ik betaal 4,10 EUR voor een blikje van 33cl ? Dit is wel duur en frieten echt viez 30 frietjes stonden in mijn pakje voor een middel ze waren echt niet lekker de frieten waren al van 3 dagen geleden 0/10